Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

wllkk

7. 4. 2010 23:35
krucinál fagot

.... dorpkénka dubového... bylo to strašně dlouhé a o ničem, ale ty obyčejní lidé... CO TO JE .. KDO TO JE... já už chci konečně definici

0 0
možnosti

jarinka

8. 4. 2010 9:02
Re: krucinál fagot

Každý to přece ví. Byli vždycky, za každého režimu. Nejpočetnější skupina, tahouni celé společnosti. Jestli nejste významný politik, velký tunelář, vrcholový sportovec, nejlepší mořeplavec či konečně objevitel léku proti rakovině, tak vítejte mezi námi, obyčejnými.

0 0
možnosti
C

cenzuraslova

6. 4. 2010 12:31
Cenzrura tu opravdu je ..a nejen to...

http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=10097

0 0
možnosti
JK

babacek

7. 4. 2010 5:51
Re: Cenzrura tu opravdu je ..a nejen to...

Je sice velice dobře, že na to poukazuješ, ale musím se ptát: Podepsal jsi petici proti náhubkovému zákonu, dával jsem jí i sem.8-o

0 0
možnosti
K

kion123123

6. 4. 2010 12:18
Karma

R^[>-]

0 0
možnosti
VB

velky bratr

6. 4. 2010 1:41
A tak se zije u nas v realnem fasismu

Vsichni slouzi megakorporacim a jedinec uvazujici o soukromem podnikani je povazovan za blazna, uspesny podnikatel za podvodnika. Ze ten uspesny podnikatel uspel proti nami financovanym gigantum nikoho nezajima, ze toho mozna docilil bez toho, aby klesl na uroven techto gigantum a primo spolupracoval na osobni urovni s nekterymi politiky nas nezajima.

My  chceme nasi medialni pohadku o dvou barvach co spolu bojuji za nase lepsi zitrky! My chceme chleb a hry, ne odpovednost za sebe sama, nedejboze za deti! No, mozna to s nami ten pan Rockefeller mysli dobre, kdyz rika, ze by nas mela byt desetina...

0 0
možnosti
JK

babacek

5. 4. 2010 8:49
Obyčejný člověk

Dámo takto popsal jiný Bloger obyčejného člověka přesně se trefil ! R^

Obyčejny člověk věři všeckemu, co prezentuje televiza, radyjo, noviny a bilbordy. Bo novinař je přece panbuch.

Obyčejny člověk byva v takem obyčejnem šedivem domku a zavidi susedovi, že si namaloval barak na žlutoružovo a zrobil si tam kolonyjal. Obyčejny člověk se těši, až ta lipa v prostředku spadne a rozmlati ne-obyčejnemu člověkovi střechu. Ne-obyčejny člověk totiž nespoleha na stat a socijalni davky. Ne-obyčejny člověk vi, že veškere bohatstvi pochazi z roboty a pořadku. Zato obyčejny člověk se furt ohliža, co na to řeknu susedi. Obyčejny člověk si nevaži ničeho.

0 0
možnosti
RT

čuk2gek

5. 4. 2010 12:42
babacku ty filuto, máš chytré vody upito. Řek´s krátce

a přesně, co ona dlouze a hloupě pekla v troubě. Heské svátky fšem pravým Čechům, co vidí dál, než přes plot k sousedům.

0 0
možnosti
VF

vlasec

4. 4. 2010 20:25
Tak, tak ...

Média, zejména televize, svou moc zjevně rády zneužívají. Takový obyčejný televizní člověk volí podle toho, co říkají v televizi a neověřuje si fakta. Průšvih pak je, že jsou skupiny lidí, které ovlivní média, média následně ovlivní voliče a demokracie se částečně mění v oligarchii, ač to tak navenek nevypadá.

0 0
možnosti
VB

velky bratr

6. 4. 2010 1:48
Re: Tak, tak ...

Castecne meni na oligarchii? Demokracie je diktaturou vetsiny, se svobodou za niz se udajne cinkalo klicema nema nic moc spolecneho - vzi usa, ktere vzniklo jako svobodna a nikoliv demokraticka zeme, jen sestinu vlady volili obcane primo (kongres) zbytek byl delegovan (senat, volitele prezidenta, soudci). Bylo pravo statu rusit na svem uzemi federalni zakony na zaklade protiustavnosti - moc centralniho statu je jasne vymezena, bylo pravo na vystoupeni z konfederace.

To, v cem zijeme nyni je realnym fasismem, tedy prolnutim kapitalu a statu, jak na urovni cr, tak na urovni eu. Jedna se o trochu vyssi vyvojovy typ socialismu, protoze narozdil od komunismu umoznuje motivaci velkych korporaci ziskem za kryti ztrat socializaci na zaklade too big to fail.

Stat vsemi svymi regulacemi ridi co se muze a co nikoliv, kolik se ceho vyrobi a jakou to bude mit barvu. Stat pomoci patentoveho zakona prakticky znemoznuje inovace a diky kdejakym podporam tlumi vyvoj z mnoha odvetvich - fotovoltaika.

0 0
možnosti
PS

Systemlord

4. 4. 2010 12:09
Bravo

Není co dodat. Tleskám.

0 0
možnosti
RT

čuk2gek

5. 4. 2010 12:51
tleskáš závisti, malosti a přízemnosti?

Věříš blogerce, která si i na fotce zakrývá ústa, abychom neviděli, jak její duše je malá a pustá? Milý hochu, vem do hrsti svého rozumu trochu. Nejdřív musíme vymřít my "..sátníci" ...

0 0
možnosti
XX

Marcus Antonius

2. 4. 2010 12:44
nepříjemná pravda

máte naprostou pravdu, Bohužel.

0 0
možnosti
LP

Lukáš Pecha

2. 4. 2010 12:32
Dobrý článek!

Kdo si pamatuje (chce pamatovat) dobu před listopadem 89, jenom nevěřícně kroutí hlavou, co se to v té naší mladé demokratické společnosti děje.Sami aktéři polistopadového vývoje jsou zklamáni "kam jsme se to dostali". Atmosféra ve společnosti není dobrá, sdělovací prostředky nás masírují (kdo se nechá) co je správné a co ne. Strany vesměs lžou, na voličích jim jakoby nezáleží, soudy osvobozují vrahy a těžké zločince. Hulvátství a nenávist mezi lidmi se stala běžnou formou chování dospělých i mládeže. Peníze vládnou světu a lidi zapomínají na slušné chování. Miliardáři a stomilionáři jsou hrdinové doby. Poctivě takové peníze nikdo nedokáže vydělat, vždycky je v tom nějaký podvod. Na jedné straně nezaměstnaní a na druhé straně miliardáři a to prosím za 20 let. Takové rychlé zbohatnutí není obvyklé ani jinde v západním světě. Moc a urvat co se dá je současný trend. Stát je bezzubí, nemá páky na nepoctivce, promlčují se záměrně lhůty a právo je nevymahatelné.

0 0
možnosti
XX

Marcus Antonius

2. 4. 2010 13:03
Re: Dobrý článek!

Zase neůže všechny házet do jednoho pytle. Například na burze cennných papírů se dá zbohatnout velmi rychle a můžete být nechutně bohatí a jedná se legální zbůsob bohatnutí ,ale je fakt ,že lidé kteří investují na burze a jsou opravdu hodně bohatí se povýšeně nechovají ,jsou spíše skromní a v davu je ani nepoznáte. Jinak Peníze vladnou světu ,ale se slušným chováním to nemá nic společného. Je mnoho chudých lidí , kterí se chovají povýšeně a arogantně. Protože pracuji s lidma tak z praxe bych mohl vyprávět. Ono ukazování zbohatlíků jako ty nepoctivé je součástí té státní propagandy nenechte se zmást. Bohužel stát často obviňuje i bahté lidi údajně za krácení daní apod, Když se podíváte pod pokličku tak zjištíte, že úspěch se v česku neopouští.(úspěch těch kteří nevládou)Mnoho lidí je obiňováno z věcí ,které se nestaly a náš středověký pravní systém dovoluje některým úředníkům téměř bezmeznou moc.

0 0
možnosti
JP

johnpeters

2. 4. 2010 12:03
V mnohem mate pravdu,

ale v lecčems trochu vymyty mozek.A hned vám reknu v čem-s vymyslem trvanlivosti gulaše prišla naše Hygienicka sprava-byly to4hodiny,mezi dalsimi perlami hygieniku byl na př.zakaz nakladani masa na svickovou či zveřiny,nebo bezdotykove kohoutky v kuchyni,jeden čas se nesměli nakladat utopenci do láku,atd.a EU?-,ta nam nevladne,jak račte videt,kdyby tomu tak bylo,tak by to Vam i mne zřejmě ušetřilo mnohé z těch nervu,které tak oprávněně tepete.Chce to jen mit správné informace,než se do těcto jevu příště pustíte.Hloupost a ignorace je u nás totiž nezměrná,a je to originál made in Czech republik.A EU?-,tu nejvice nechtěji ti,kteří si přejí,aby u nás bylo stále zhasnuto.Kdo to je,to si dosadte sama...Možná že je mezi nimi třeba i paní Bobošíková.

0 0
možnosti
XX

Marcus Antonius

2. 4. 2010 13:13
Re: V mnohem mate pravdu,

Jestli to vymyslela EU nebo naši hygienici to je opravdu jen detail , Nechápu proč píšete ,že má autorka vymytý mozek. EU nás k tomu rozhodně inspirovala a je známo ,že češi byli vždycky papežštější než papež.Jsem proti EU a nechci ,aby u nás bylo zhasnuto . Je zvláštní ,že autorce vytýkate vymytý mozek a jste stoupencem EU .Jak je to s Vaším mozkem ? PO takovém soustu propagandy a ,lží jaké nám EU servíruje nevím jestli soudný člověk ododlný manipulacím by byl pro EU.Možná jinaou EU ,ale ne tu ,kterou máme . Ne tu ,která propaguje Globální oteplování, přimíchávání biopaliv do pohonných hmot, vysoké zdanění všeho, dotace zemědělcům,Socialismus všeho druhu , ochranu slabších podle EU(Ti které propaganda určí,že jsou slabší). Ne tu ,která chce narovnat všechny nerovnosti včetně zakřivených banánů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2476x
Rebelka, která dostala x-krát přes prsty a stejně se neodnaučila říkat nahlas věci, které si spousta lidí jen myslí. Absolventka ČVUT FSI v Praze, drobná podnikatelka v oboru interiéry, vdaná, 2 děti

Seznam rubrik